Tickets with a social perspective
 
Festa del Grito. Autobús Barcelona - Sant Joan de les Abadesses - Barcelona

Festa del Grito. Autobús Barcelona - Sant Joan de les Abadesses - Barcelona

concert / music Sant Joan de les Abadesses Saturday, September 23, 2023, 9h

Aquesta diada, que se celebra el dissabte més proper al 16 de setembre (dia del "Grito de Dolores", fet que va desencadenar la independència de Mèxic).

Event information

Compra del tiquet d'autobús per assisitir a la Festa del Grito a Sant Joan de les Abadesses SORTIDA: Av. del Marquès de l'Argentera, 6 (estació de França). ARRIBADA: Pl. Torras i Bages de Sant Joan de les Abadesses El bus sortirà a les 9 h de Barcelona i retornarà a les 21 h de Sant Joan. EL GRITO Des de l'any 2005 la vila celebra la Festa del Grito, una diada per commemorar la independència de Mèxic. Aquesta activitat s'ha consolidat per als mexicans residents a Catalunya com una de les millors festes pàtries mexicanes dels Països Catalans, en part perquè se celebra a la població natal de Jaume Nunó i Roca, compositor de l'himne nacional Mexicà. La festa també enforteix l'agermanament de la nostra vila amb San Luis Potosí, la població on va néixer Francisco González Bocanegra, l'autor de la lletra de l'himne.

Location

Plaça major de Sant Joan de les Abadesses
SORTIDA: Av. del Marquès de l'Argentera, 6 (estació de França), Barcelona. ARRIBADA: Pl. Torres i Bages, Sant Joan de les Abadesses,
Sant Joan de les Abadesses, Girona
See the map