Tickets with a social perspective
 
UESCOOP - Universitat d’Estiu del Cooperativisme

UESCOOP - Universitat d’Estiu del Cooperativisme

conference / science Barcelona since Wednesday, July 5, 2023 up to Friday, July 7, 2023

Coopcat organitza la primera edició de la Universitat d’Estiu del Cooperativisme (UESCOOP) amb sessions a través de les quals encarar conjuntament els reptes del moviment cooperatiu els propers anys.

Event information

Un espai de pensament crític on compartir les inquietuds i necessitats per a planejar propostes compartides. Obrirem debats i encararem reptes amb la participació d’iniciatives locals/internacionals.

Una proposta d’aprenentatge des del debat, el diàleg i la reflexió, on aprendre i dissenyar a través de la cooperació, la intervenció i la co-creació les línies de treball, propostes i accions per a vehicular entre tots els agents transformadors (món acadèmic, professional, administració pública i entitats representatives de promoció/foment del cooperativisme). Un esdeveniment que marcarà les principals línies d’un pla de treball estratègic del cooperativisme els propers anys.

Acompanyat de la UNI Petita, un programa per sembrar la llavor del futur dirigit a criatures d’entre 4 i 12 anys amb tallers per experimentar de primera mà com cooperar i conèixer els reptes de forma lúdica i educativa.

Location

Edifici Històric de la UB
Gran Via de les Corts Catalanes, 585 (entrada per C/Aribau, 2),
Barcelona, Barcelona
See the map