Vaig venir aquí per estar boig. | dg., 18 d’oct, 19:00 | PATRONAT
>
>
>
Vaig venir aquí per estar boig. | dg., 18 d’oct, 19:00 | PATRONAT

Vaig venir aquí per estar boig. | dg., 18 d’oct, 19:00 | PATRONAT

in stock

10,0050,00

Horari i ubicació
18 d’oct., 19:00 – 20:30
PATRONAT, Carrer del Mestre Tomàs Cabeza, 2, 08292 Esparreguera, Barcelona, España

De què va?

ESTRENA. 18.OCT. PATRONAT PARROQUIAL D’ESPARREGUERA

El protagonista d’aquesta història és un actor que ha trobat finalment un bon començament per una peça teatral basada en el seu admirat poeta Robert Walser en la que està treballant. Abans d’explicar-nos gaire més sobre aquesta peça, viatjarem amb ell a Nova York, a Detroit i a Miami per recordar alguns episodis que l’han marcat i que d’alguna manera l’han conduït fins on es troba ara mateix. L’acompanyarem a través d’aconteixements històrics i personals, alguns viscuts i altres sobreviscuts… I tornarem al començament per veure com acaba l’obra -o com comença-.

 

Festival Lola

Tramateatre organitza, des de l’any 2003, el Festival de teatre LOLA d’Esparreguera, que porta el nom de l’enyorada actriu i amiga Lola Lizaran Merlos (1931-2003). Al llarg d’aquestes divuit edicions hem comptat amb la col·laboració de diverses persones i entitats esparreguerines i, fins i tot, de pobles veïns com Olesa de Montserrat, Abrera, Sant Esteve Sesrovires, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Molins de Rei i El Bruc.

Entrades des de 10€ (però podeu fer una aportació major)

Us agraïm moltíssim que aposteu pel LOLA. Sense vosaltres tot això no seria possible. Aquest any podeu adquirir les entrades anticipades per un mínim de 10 euros, agrairem tota aportació extra que vulgueu i pugueu fer.

Neteja
- +
SKU: N/A Categoria: Etiquetes: , ,
Preu

10€, 12€, 15€, 20€, 30€, 50€

Comença a escriure i pitja Entrar per cercar

Carret de la compra

No hi ha productes a la cistella.