Mon Feijóo – Dimecres 17 de juny a les 21:00 – #StreamingsSolidaris
>
>
>
Mon Feijóo – Dimecres 17 de juny a les 21:00 – #StreamingsSolidaris

Mon Feijóo – Dimecres 17 de juny a les 21:00 – #StreamingsSolidaris

3,0050,00

Las canciones de Mon Feijóo son como la vida misma, seguro que te identificas con alguna de ellas porque tú también sientes, lloras y ríes.. // Les cançons de Mon Feijóo són com la vida mateixa, segur que t’identifiques amb alguna d’elles, perquè tu també sents, plores i rius…

El 40% de la recaptació es dedicarà a la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere. Un altre 40% serà per l’artista convidat. El 20% es reserva per cobrir els costos de la plataforma d’streaming, creada per a l’ocasió seguint la filosofia de sobirania tecnològica.

La PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE es va fundar l’any 2002 per donar resposta a la necessitat de visibilitzar la violència de gènere i reclamar actuacions, a través de la mobilització ciutadana. La Plataforma està formada per 121 entitats (que tenen l’estatus de sòcies) i un gran equip de persones (voluntariat, professionals, etc) de tot Catalunya, que compartim i impulsem un moviment social amb la missió d’eradicar la violència vers les dones de la nostra societat.

TickEtic és una plataforma de venda d’entrades cooperatiu, ètic, solidari i sense ànim de lucre que destina una part important de la seva recaptació a entitats socials, culturals i ONG’s.
El preu de l’entrada va des de 3€ i dóna accés al concert des d’un dispositiu.

Si vols, pots fer una aportació major, ja sigui perquè sou més gent veient el concert o per col·laborar amb l’actuació solidària.

Per accedir al concert, cliqueu aquí.

Neteja
- +
SKU: N/A Categoria: Etiquetes: ,

Comença a escriure i pitja Entrar per cercar

Carret de la compra

No hi ha productes a la cistella.