Roger Gascon – Dissabte 23 de maig de 2020 – #StreamingsSolidaris
>
>
>
Roger Gascon – Dissabte 23 de maig de 2020 – #StreamingsSolidaris

Roger Gascon – Dissabte 23 de maig de 2020 – #StreamingsSolidaris

3,0050,00

El multiinstrumentista Roger Gascon (productor musical de professió i part de diversos projectes com The Lazy Lies o Trau) es multiplica per quatre per oferir un concert únic, en què interpretarà cançons de totes les èpoques, des d’èxits famosos d’artistes com Madonna, The Beatles, Britney Spears, Michael Jackson o Blondie, fins a cançons més de culte de grups com Vampire Weekend, The Zombies o Pixies. Tot gravat i mesclat de manera professional al seu estudi Gate24 perquè ho podeu gaudir al 100%.

– Recomanable escoltar-ho amb un bon equip de so o bons auriculars per apreciar bé tots els instruments i detalls.

El 40% de la recaptació es dedicarà al Fons Cooperatiu per l’Emergència Social i Sanitària. Un altre 40% serà per l’artista. El 20% es reserva per cobrir els costos de la plataforma d’streaming, creada per a l’ocasió seguint la filosofia de sobirania tecnològica.

TickEtic és una plataforma de venda d’entrades cooperatiu, ètic, solidari i sense ànim de lucre que destina una part important de la seva recaptació a entitats socials, culturals i ONG’s.

El preu de l’entrada va des de 3€ i dóna accés al concert des d’un dispositiu.
Si vols, pots fer una aportació major, ja sigui perquè sou més gent veient el concert o per col·laborar amb l’actuació solidària.

Per gaudir del concert has d’accedir a la sala a través de streaming.ticketic.org

Neteja
- +
SKU: N/A Categoria: Etiquetes: ,

Comença a escriure i pitja Entrar per cercar

Carret de la compra

No hi ha productes a la cistella.