Entradas con una mirada social
 
Akpé Motion- Je t’aime moi non plus

Akpé Motion- Je t’aime moi non plus

Festival / Música Sant Joan de les Abadesses sábado, 22 de julio de 2023, 22h
Un univers on el color, els ritmes nombrosos, la dolçor i, a vegades, la bogeria ocupen un espai central, on els sons i les paraules es nodreixen mútuament, s'ajuden i es suporten mútuament.

Información del evento

Creat fa 10 anys per en Pascal Bouterin, el grup AKPE MOTION. Costa, per tant, definir l’estil de música, alguns us parlen de world music, altres de jazz. En el fons, no importa, les trobades amb altres músics, altres públics de Polinesia, de Madagascar, Kanaks, àrabs, nord o sud americans, australians han dibuixat l’univers d’Akpé Motion.

Un univers on el color, els ritmes nombrosos, la dolçor i, a vegades, la bogeria ocupen un espai central, on els sons i les paraules es nodreixen mútuament, s’ajuden i es suporten mútuament. Aquest experiment de l’alteritat ha provocat ben aviat la consciència del drama de la migració com ho mostren els dos darrers àlbums.

Aquesta inclinació cap al color, la melodia sense oblidar una certa bogeria han dut el grup a treballar sobre la música de Serge Gainsbourg, ell mateix marcat per les influències del jazz, del rock i del reggae sobretot en els anys 80.

Lugar

Claustre del Monestir
Plaça de l'Abadia, S/N, 17860 Sant Joan de les Abadesses, Girona,
Sant Joan de les Abadesses, Girona
Ver el mapa