Entradas con una mirada social
 
Economia de plataforma i Economia Social i Solidària

Economia de plataforma i Economia Social i Solidària

festival / music Barcelona jueves, 4 de noviembre de 2021, 18h

En aquest esdeveniment es presentarà Tickètic a l'ecosistema cultural i de l'economia social i solidària de la ciutat de Barcelona. Tickètic és la tiquetera cooperativa per organitzar esdeveniments.

Información del evento

Es presentarà l'eina Tickètic, que té com a visió esdevenir una infraestructura tecnològica i cooperativa de referència que faciliti la venda d'entrades i la realització de streamings per a esdeveniments de tota classe.

També es parlarà de com Tickètic és un exemple d'economia de plataforma des de l'economia social i solidària i les possibilitats de replicació d'aquest tipus d'experiències.

L'acte finalitzarà amb un concert de Natxo Tarrés & The Wireless i el tastet de Cervesa cooperativa de Les Contrabandistes.

Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració del sindicat CC.OO mitjançant la Secretaria Noves Realitats del Treball, Digitalització i Economia Social i Solidària., la Fundació Cívica Esperanzah, Opcions SCCL, Esperanzahcoop SCCL i es fa amb el suport de la Direcció d'Economia Social de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

Lugar

Comissions Obreres Catalunya
Via Laietana 16,
Barcelona, Barcelona
Ver el mapa