Entradas con una mirada social
 
Festival Real 360º

Festival Real 360º

Festival / Música Barcelona desde sábado, 30 de septiembre de 2023 hasta domingo, 1 de octubre de 2023

Real és un festival que genera experiències basades en la creació d'un nou format per a la música. Consisteix en la realització d’experiències sonores, amb un so real en 360º (so binaural).

Información del evento

Festival Real 360º ofereix una manera diferent de viure i sentir la música. Una experiència introspectiva, estètica, en silenci, que connecta amb el teu interior i et trasllada en el temps. Un entorn dissenyat per i per a la música, un espai d'expressió artística, que estimula intensament els sentits, traslladant a cada espectador a un lloc de contemplació, màgic i desconegut.


És una experiència especialment sensitiva, íntima, pròxima, on es trenca la barrera públic - artista, per a crear una unió de comunicació recíproca, intensa i totalment sorprenent. Cada persona rep, nota, sent, els moviments dels intèrprets, la seva proximitat i llunyania en l'espai d'acció. Poden escoltar un murmuri en l'orella, amb una subtilesa extraordinària i delicada, una interacció excepcional i commovedora mai experimentada

festivalreal.org

Lugar

Sala Paral·lel 62
Carrer Paral·lel 62,
Barcelona, Barcelona
Ver el mapa

Información del organizador

Organizado por Associació Panorama180 (Associació Panorama180, NIF G65338154)