Entradas con una mirada social
 
HALLDOR MAR- Presentació del nou disc 'El mar no té camins'

HALLDOR MAR- Presentació del nou disc 'El mar no té camins'

Bolo o actuación / Música BARCELONA jueves, 11 de mayo de 2023, 20:30h

Halldor Mar, el músic islandés arrelat a Catalunya conegut com conductor del programa de TV3 Katalonski, presenta el seu nou àlbum El mar no té camins, un disc produït per Caïm Riba.

Información del evento

Halldor Mar, conegut com el Katalonski, pel seu paper de presentador del programa de TV3 en el que anava pel món buscant estrangers que parlessin català,  presenta en directe el seu nou disc, El mar no té camins, produït per Caïm Riba.

Halldor Mar es va donar a conèixer al 2014 gràcies al seu disc Winds, on adaptava clàssics del la cançó catalana en anglès, de Llach a Serrat passant per Sisa o Pau Riba.

El mar no té camins compta amb les col·laboracions de Xavi de la Iglesia de Blaumut a Salvarem el món, i de Caïm Riba a Si em vols aquí i a Salvarem el món.

El disc inclou 9 cançons cantades en català i dues en anglès. És un treball lluminós, positiu, nostàlgic, i també atrevit i que, aquest cop, va més enllà de la seva zona de comfort.  Halldor Mar presentarà en la seva gira els temes del nou disc i l'adaptació dels clàssics del pop i la cançó catalana que el van fer popular.

Lugar

PARAL·LEL 62- CLUB
AVDA. PARAL·LEL 62,
BARCELONA, BARCELONA
Ver el mapa