Entradas con una mirada social
 
La VEU de la TERRA

La VEU de la TERRA

Bolo o actuación / Música BARCELONA viernes, 2 de junio de 2023, 20h

La VEU de la TERRA és un projecte que dóna veu al planeta maltractat, utilitzant cants i clams poètics per expressar sentiments.

Obertura portes: 20:00h.

Inici concert: 20:30h.

Información del evento

El grup Petit Taller de Cançons i la companyia Fes-t’ho com Vulguis presenten La VEU de la TERRA, l’espectacle on el mateix planeta, com a personatge principal, aixeca la seva veu per denunciar els múltiples atacs que està rebent des de fa ja massa temps.

El públic podrà gaudir d’un gran concert musical i teatral, una cantata estructurada en nou cants i vuit clams en la qual les veus dels infants s’uneixen per sensibilitzar tothom sobre l’emergència climàtica i la necessitat urgent d’actuar-hi per tal de preservar el nostre planeta.

El Petit Taller de Cançons promou, des de fa deu anys, l’educació musical, conreant, alhora, els valors humans i el desenvolupament artístic entre les generacions més joves, mentre que Fes-t’ho com Vulguis fa més de 15 anys que es dedica a crear espectacles familiars que potencien l’emoció i la sensibilitat a través de la màgia del teatre.

Lugar

PARAL·LEL 62
AVDA. PARAL·LEL 62,
BARCELONA, BARCELONA
Ver el mapa