Entradas con una mirada social
 
MONIATO 2022

MONIATO 2022

Bolo o actuación / Música Sant Feliu de Llobregat desde viernes, 28 de octubre de 2022 hasta sábado, 29 de octubre de 2022
4a edició del Moniato. Celebrat a Sant Feliu de Llobregat per celebrar la Castanyada i cagar-se en Halloween. Moniato o barbàrie! Organitzat per Seny i Ordre

Información del evento

La festa del Moniato torna un any més a la Sala Ibèria!

Amb:

TXELL, artista santfeliuenca.

Aquest projecte musical està compost per diferents històries que parlen sobre les emocions que sentim en les experiències que la vida ens porta amb aspectes que vol compartir per aconseguir una societat més humana i emocionalment més intel·ligent.

FEM and the FAM, Reggae / Dub.

Fins ara, ningú s’havia atrevit a parlar dels esquimals que van a Lloret, de les precàries condicions de treball dels tions, de la importància de portar la pala i el cubell quan es va a la platja o del futur d’aquells referents de la infància, entre moltes d'altres coses. Per sort això ha canviat, ha arribat F.E.M. i et porta el Rub-A-Dub.

LES QUE FALTABAND, grup de versions.
Les Que FaltaBand són la banda de versions que dona veu al sector musical que sempre ha estat en segon pla, amb un show festiu i repertori 100% femení!

Lugar

Sala Ibèria
Carrer Pi i Margall, 21,
Sant Feliu de Llobregat, Barcelona
Ver el mapa