Entradas con una mirada social
 
TERAPÈUTIC

TERAPÈUTIC

Bolo o actuación / Artes escénicas Guissona sábado, 20 de mayo de 2023, 20h

El Senyor Peric pateix una singular malaltia mental i decideix visitar un prestigiós psiquiatre que voldrà estudiar aquest cas en una sessió on situacions inesperades s’alternaran amb còmiques.

Información del evento

El Senyor Peric pateix una singular malaltia mental, per això decideix visitar un prestigiós psiquiatre que voldrà estudiar aquest inusitat cas en una sessió sorprenent on situacions inesperades s’alternaran amb les còmiques.

TERAPÈUTIC és una comèdia que simultanieja l’insòlit amb l’absurd, una joguina teatral amb anades d’olla que pretén aconseguir rialles de complicitat de l’espectador, ja que la teràpia no és només pel personatge de l’obra, sinó també pel públic que passarà una bona estona i podrà evadir-se dels mals de cap de la quotidianitat.

En Jaume Fàbregas (en Met) i en Jordi Ferragut (en Fut), són dos actors de dilatada experiència que han decidit fer tàndem a l’escenari en una obra desenfadada i original, on el contrast dels personatges i la complicitat dels intèrprets dibuixen somriures constants a la platea.

Lugar

Teatre Municipal Ateneu de Guissona
Carrer Bisbal, 45,
Guissona, Lleida
Ver el mapa

Información del organizador

Organizado por TEATRE MUNICIPAL ATENEU DE GUISSONA (AJUNTAMENT DE GUISSONA, NIF P2513900G)