Preguntes Freqüents - FAQs

Des de TickEtic valorem molt positivament les múltiples iniciatives culturals en línia que han aparegut les últimes setmanes, arran de la crisi sanitària. Alhora, també creiem que és necessari posar en valor la feina que fan les artistes, per això els concerts #StreamingsSolidaris tindran un preu assequible: 2€

De la recaptació, un 40% es destinarà a les organitzacions Metges Sense Fronteres i a la iniciativa de recerca contra el coronavirus #YoMeCorono. Un altre 40% serà pels artistes convidats; en aquest primer concert la Paula Grande i el Vic Moliner. El restant 20% es reserva per cobrir els costos de la plataforma d’streaming, creada per a l’ocasió seguint la filosofia de sobirania tecnològica.

El més probable és que t’hagi arribat al correu brossa o bé que arribi en breus.

En cas que no sigui així, el millor que pots fer és entrar al web amb el teu usuari i d’allà te les podràs descarregar sense problema. Adjuntem aquí el link: https://www.ticketic.org/el-meu-compte/comandes/

El més probable és que el dispositiu amb el qual estàs intentant comprar les entrades no sigui compatible. Prova de comprar-les amb un altre dispositiu com un altre ordinador, mòbil o tableta. També pots provar d’utilitzar una altra targeta bancària perquè n’hi ha que donen problemes. Ocasionalment alguns comptes de correu també presenten problemes. En aquest cas recomanem repetir el procés en mode navegació privada i amb un nou compte de correu electrònic.

Un cop la teva comanda està Pendent de Pagament, pots completar el pagament entrant al teu compte de TickEtic i seguint els passos indicats:

https://www.ticketic.org/el-meu-compte/comandes/

Si tinguessis complicacions tècniques a l’hora de realitzar el pagament, escriu-nos al següent correu i trobarem una solució el més aviat possible. 

incidencies@ticketic.org

Els motius perquè una compra en línia quedi Pendent de Pagament, poden ser múltiples. En tot cas, si l’estat de la teva comanda és aquest, significa que les teves entrades estan reservades i assegurades.

Comença a escriure i pitja Entrar per cercar

Carret de la compra

No hi ha productes a la cistella.